Vi har 7 rum av varierande storlek och pris.

 Frukost,linne och handduk ingår i alla priser.

Varje rum har ett tema med Filipstadsanknytning

 och en fantastisk utsikt över Skillerälven. 

                         

        

                                           

Ferlinrummet

Du känner närvaron av Filipstadsskalden, dubbelrum för två personer, 750 kr/natt eller 500 kr för en person. 

 Tennisrummet

Detta är ett enpersonsrum. Filipstads stora tennisstjärna Magnus Norman har invigt rummet med sin autograf. 450 kr/natt.

Hjortronrummet

Filipstadstrakten har många hjortronmyrar och det är fantastiskt gott med pannkaka och hjortronsylt som serveras ibland på Kjortelgården.

Rummet har två våningssängar som är 120 cm breda längst ner, plats finns för upp till 6 personer.Perfekt för den lite större familjen.

Pris 280 kr/bädd, priset kan diskuteras bereonde på barns ålder.

Fiskrummet 

Filipstadstrakten har många fina sjöar med grov abborre. Finns det något skönare än att åka ut och fiska abborre en kväll och äta denna underbart goda fisk.

Detta rum har också våningssängar som är extra breda längst ner och är ett perfekt familjerum. 250 kr/bädd. Priset kan diskuteras beroende på barns ålder.

Lingonrummet

I Filipstad och dess omgivningar finns det så gott om lingon, tänk på att ha tillräckligt med burkar och förvaringsutrymmen.

Detta rum har egen toalett och dusch och kostar 850 kr/natt, vill man bo ensam i rummet kostar det 550 kr/natt.

I rummet finns utrymme att sätta in en extrasäng.

Andrummet

I älven utanför Kjortelgården finns det många fredliga, harmoniska änder som gärna kommer om det bjuds på bröd. Detta rum ligger på nedervåningen och passar för två vuxna.

Precis utanför rummet finns WC och Dusch som är handikappanpassat. Priset är 750 kr/natt, för en person i rummet 500 kr/natt.

 Frukostrummet

På bottenvåningen finns frukostrummet och ett sällskapsrum med TV. Du kan sitta och äta frukost och uppleva Skillerälven

utanför, det kan kännas som att man sitter på en båt.

 Köket på andra våningen

På andra våningen finns ett gemensamt kök som gästerna kan använda och koka kaffe/te eller laga någon mat i mikrougnen. Det finns också

ett kylskåp.